Acorel
Gratis demo

Win vertrouwen met SAP Customer Data Cloud

Breng de basis voor het verzamelen van klantdata op orde en verander anonieme online bezoekers in loyale klanten.

Je wil verwachtingen van klanten overtreffen door een gepersonaliseerde omnichannel ervaring. Tegelijkertijd willen klanten transparantie en controle over de data die je van ze gebruikt. Ontdek hoe de technologische oplossing SAP Customer Data Cloud in combinatie met Acorel als Customer Experience partner dit mogelijk maakt.

Win vertrouwen

Bevorder retentie en win vertrouwen door klantrelaties te baseren op transparantie en controle.

Sterk fundament

Bouw een rijker klantprofiel op, waardoor next level personalisatie mogelijk wordt.

Herken een klant sneller

Stimuleer het eerder plaatsen van een order of een hogere orderwaarde door klanten in een vroegtijdig stadium te herkennen.

Duik dieper in het belang van Customer Data Management: Ontvang nu ons nieuwste e-book en lees alles over klantdata

Verander de manier waarop je bedrijf omgaat met klantdata en ontdek de nieuwste trends, praktische inzichten en expertadviezen. Ontvang nu dit waardevolle e-book, boordevol tips voor betere besluitvorming, operationele efficiëntie, grotere klanttevredenheid, winstgevendheid en een concurrentievoordeel!

cdm ebook

SAP CDC geeft een volledig klantbeeld met privacy voorop

Een belangrijke reden waarom klanten een bedrijfswebsite verlaten, is omdat ze niet weten wat het bedrijf met hun data doet. Ze willen zelf de controle hebben en toestemming voor het gebruiken van data op elk moment kunnen terugtrekken. En niet alleen klanten verwachten dit, het is ook in lijn met de AVG.

Met SAP Customer Data Cloud voldoe je aan de verwachtingen van klanten én de AVG. Zo vermijd je boetes en hou je de reputatie van je bedrijf hoog. Daarnaast stelt het je in staat om steeds meer over klanten te weten te komen, waardoor het klantbeeld alsmaar vollediger wordt.

Haal alles uit je klantdata met SAP Customer Data Management

Klantdata is de fundering voor een onvergetelijke customer experience. Toch zien we dat niet elke organisatie álles uit klantdata haalt. Een gemiste kans, vinden wij. Klantdata helpt je namelijk om betere beslissingen te nemen, vertrouwen op te bouwen, loyaliteit te versterken, de AVG na te leven en de privacy van je klanten te respecteren. In dit artikel ontdek je hoe je wél alles uit klantdata haalt met SAP Customer Data Management, de verzamelnaam voor SAP Customer Data Cloud en SAP Customer Data Platform, zodat een optimale klantbeleving binnen handbereik komt.

Veilige toegang

Laat klanten eenvoudig registreren en via verschillende kanalen inloggen. Met SAP Customer Data Cloud geef je klanten verschillende authenticatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld met gezichtsherkenning, tweestapsverificatie of social login, waardoor klanten veilig en snel inloggen en een account creëren.
slide1
slide2

Consentmanagement

Data is nutteloos als je geen toestemming hebt om de data te gebruiken. Met SAP CDC regel je dit eenvoudig en krijg je inzicht in de historie. Verandert het privacybeleid? Dan weet je precies op welke datum het consent gegeven is. Ook kunnen klanten zelf inzien waar ze toestemming voor hebben gegeven en dit op elk moment veranderen.

Progressive profiling

Leer (potentiële) klanten steeds beter kennen met progressive profiling. Dit houdt in dat SAP CDC je helpt om tijdens elk contactmoment meer informatie van de klant te verzamelen of vragen. Zo bouw je bij elke interactie een completer klantprofiel op, wat je vervolgens kunt gebruiken om verder te personaliseren.
slide3
slide4

Dataprivacy

Het verzamelen van data is cruciaal voor een optimale klantbeleving, maar vertrouwen van klanten is minstens zo belangrijk. Heb je toestemming gekregen voor het verzamelen van data? Dan is het van groot belang daar goed mee om te gaan. Met SAP CDC voldoe je aan wet- en regelgeving en kun je de privacy van je klanten garanderen. Zo creëer je op de lange termijn waarde voor je klanten én de organisatie.

Terugkijken: Inspired in 90 minutes over SAP Customer Data

In oktober 2022 hebben we een webinar verzorgd over SAP Customer Data. In dit webinar gaan we in op belangrijke trends en ontwikkelingen, de visie van SAP op Customer Data en de aanpak van Acorel. Tot slot bevat het een interessante demo van SAP Customer Data Platform (CDP).

Vul hiernaast je gegevens in en bekijk direct de opname van ons webinar over SAP Customer Data.

inspired no. 6 sap emarsys

Waarom Acorel

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Wij laten organisaties uitblinken in Customer Experience

E-commerce

Bied jouw klant een gepersonaliseerde beleving en verbeter de online omzet van ieder business model met e-commerce.

CRM

Leer je klant écht kennen en benut de kracht van actuele inzichten om leads en verkoopkansen effectief te verzilveren.

Marketing

Stimuleer conversies, orderfrequentie en orderwaarde door de kracht van gepersonaliseerde omni-channel campagnes.

Customer Data

Voorzie je klanten tijdens de volledige customer journey van unieke en persoonlijke ervaring over alle kanalen heen.

Meer weten? Kom in contact

Maurice Rootjes

Managing partner

Thijs den Dikken

Director Sales & Marketing

Robin van Otterdijk

UX Designer