Acorel
Gratis demo

Events

Op zoek naar kennis en interessante innovaties? Bij Acorel delen we voortdurend onze kennis, passie en nieuwsgierigheid met klanten en leveranciers.

Ontbijtsessie Field Service Management 2.0

3 april 2019

Ontbijtsessie 08.00 tot 11.00 uur: Field Service Management 2.0
Ieder bezoek een onderscheidende klantbeleving
Klantbeleving, digitalisering en technologische intelligentie. Drie begrippen waarmee we vandaag de dag overspoeld worden. Wat wordt ermee bedoeld en wat hebben we eraan in ons dagelijks werk van Field Service Management?
Meer info en aanmelden

De jaarlijkse Acorel Borrel bij Fleurie

20 juni 2019

Acorel borrel 2019
Voor de jaarlijkse Acorel borrel ruilen we dit jaar op 20 juni onze kantoormuren in voor het zonnige terras van Fleurie in Rosmalen. De zomer begint, wat ons betreft pas écht, nadat we hem met Brabantse gastvrijheid hebben ingeluid!

Voor de inwendige mens zorgen wij graag. Je bent van harte uitgenodigd om op donderdag 20 juni vanaf 17:00 uur een hapje en drankje te komen nuttigen
Kom je ook?

Innoveren. Inspireren. Netwerken

1 & 2 oktober 2019

VNSG SAP Congres 2019
Connect to Innovate is hét inspiratie-evenement waar professionals samen de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van digitale transformatie ontdekken.

VNSG en SAP bieden tijdens dit interactieve tweedaagse evenement een breed programma en ijzersterke agenda. Mis het niet! En neem deel aan het krachtige inspiratieplatform waar innovatie en ontmoeting centraal staan.
Meer info

Terugblik op eerdere events

1 december 2017

De ultieme klantbeleving

Lees meer