Acorel
Gratis demo

Customer Data Experience @ Gassan Diamonds

20 september 2023
Inschrijven

Ontdek de kracht van klantdata op het exclusieve CX-evenement “Customer Data Experience” bij Gassan Diamonds in Amsterdam op woensdag 20 september 2023. Gassan Diamonds en Air Miles delen hun ambities en inzichten. Beleef een betoverende dag vol luxe en inspiratie, inclusief de “Diamond Experience Tour”. Mis het niet!

Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor een onvergetelijke dag gewijd aan de kansen van customer experience en klantdata, gepresenteerd door twee vooraanstaande namen in hun vakgebied: Gassan Diamonds en Air Miles.

Treed binnen in een wereld van ongeëvenaarde gastvrijheid en ontdek de geheimen achter het creëren van buitengewone klantbelevingen. Gassan Diamonds, synoniem met vakmanschap en tijdloze schoonheid, zal delen hoe ze klantgerichtheid hebben doorvertaald van offline naar online. Hun verhaal over het overtreffen van klantverwachtingen en het behouden van een trouwe klantenkring zal u zeker inspireren.

Maar dat is nog niet alles! Air Miles, het innovatieve loyaliteitsprogramma voor onder andere Shell, Praxis en Albert Heijn, zal inzichten bieden in de kracht van klantdata. Ontdek hoe het eenvoudig verzamelen en analyseren van waardevolle gegevens bijdraagt aan het creëren van duurzame relaties met spaarders.

Tenslotte zal ook SAP haar visie en portfolio delen op het gebied van SAP Customer Data Management. Ook aan de inhoud zal het niet ontbreken. De presentatie bevat elementen over wat SAP en Acorel zien in de hedendaagse CX-markt voor technology en toont hoe oplossingen zoals SAP Customer Data Cloud en SAP Customer Data Platform hier een antwoord op bieden.

Naast het boeiende programma wacht er een onvergetelijke ervaring op u: de “Diamond Experience Tour“. Laat u betoveren door de glinsterende pracht van diamanten terwijl u een exclusief kijkje krijgt achter de schermen van het ambachtelijke meesterschap bij Gassan Diamonds. Dit is uw kans om te schitteren en te stralen, net als de klantbelevingen die u zult ontdekken tijdens dit evenement.

 “Customer Data Experience” is een gelegenheid die u niet wilt missen. Beleef een dag vol inzichten, inspiratie en luxe en kom in contact met andere professionals over dit thema. Reserveer uw plaats nu en maak u klaar voor een betoverende reis door de schitterende wereld van customer experience en klantdata. Wij verwelkomen u graag met open armen op dit exclusieve evenement!

Sprekers

wendy gassan

Wendy von Kriegenbergh

Manager Marketing & Purchasing bij Gassan Diamonds

1671541088142

Joris Buckinx

Presales Specialist SAP Customer Data Solutions bij SAP

lydia de haan 2

Lydia de Haan

Directeur Data & Analytics (Chief Data) bij Air Miles

Taco Schallenberg

CEO bij Acorel

Inspiratie

We kijken terug op een geweldig event bij GASSAN Diamonds tijdens een middag vol inspiratie. Hiernaast is de aftermovie van ons event te zien.

Wil je meer te weten komen over dit event, of inspiratie opdoen rondom het thema Customer Data, neem dan zeker contact met ons op!

Agenda

12:30 uur: Ontvangst bij de slijperij (1e verdieping)
12:45 uur: Welkomstwoord door directie
12:50 uur: Presentatie Wendy von Kriegenbergh (GASSAN)
13:20 uur: Historische uitleg over diamantslijpen en Familiebedrijf GASSAN, uitleg bewerkingsproces ruwe diamant tot geslepen briljant in de slijperij en uitleg Choices By DL.
13:50 uur: Presentatie Joris Buckinx (SAP)
14:20 uur: Rondleiding langs Trophy, Pre Owned, Atelier en Opa’s kamer
14:50 uur: Interview met Lydia de Haan (Air Miles)
15:20 uur: Rolex Boutique, horlogepresentatie
15:30 uur: Netwerkborrel in de boutique

30 mei 2024

‘Inspired in 90 minutes’ no. 12

Lees meer
29 februari 2024

‘Inspired in 90 minutes’ no. 11

Lees meer
26 oktober 2023

‘Inspired in 90 minutes’ no. 10

Lees meer
12 oktober 2023

Shopping Today

Lees meer