Acorel
Gratis demo

Wij zijn Acorel

Wij brengen een betere klantbeleving binnen handbereik.
En maken graag kennis met jou.

Welke ervaring heeft jouw klant als hij met jouw organisatie in contact is geweest? Als hij bijvoorbeeld de nieuwsbrief opent, in contact is met de klantenservice of als hij rondkijkt op de online shop. Komt die ervaring overeen met wat jij voor ogen hebt? Of zou je de juiste middelen voorhanden willen hebben om die ervaring beter aan te laten sluiten op zijn behoeften? Dán zijn wij jouw partner. 

Een partner die al meer dan 20 jaar actief is op het gebied van Customer Experience en Commerce. Een door de wol geverfde club. De eigenaren, drijvende krachten achter Acorel, vinden elkaar in het ondernemerschap en hun drive. Het kan én moet steeds beter voor klanten en voor medewerkers. Dat is dan ook precies waar Acorel voor staat.   

, Over Acorel, Acorel

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.  

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.   

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Video afspelen

Samen op reis

Jouw doelen en ambities voor klantbeleving zijn het vertrekpunt voor de samenwerking. Door te luisteren en proactief met jou in gesprek te gaan daarover, stippelen wij samen met jou de juiste reis uit voor jouw organisatie. 

Bij de start van de samenwerking maken we een stappenplan hoe we in de door jouw gewenste richting kunnen gaan. Tijdens onze samenwerking evalueren wij continu, binnen ons eigen team en met jouw team. We maken verbeteringen meetbaar. Sturen bij als het nodig is. En stoppen niet voordat we gestelde doelen bereiken. Met elke volgende stap die we zetten, verbeteren we de klantervaring. 

Zo groeit deze mee met wat haalbaar is voor de organisatie en passend bij jouw ambities. We gidsen jouw organisatie stap voor stap naar het gewenste doel. Met het streven om dit doel te overtreffen. Zodat jij continu het optimale resultaat haalt uit jouw klantbeleving. 

Ons profiel

Wij zijn als geen ander in staat om sales-, service- en marketing- en commerceprocessen te verbeteren, te optimaliseren en te beheren. Dit doen wij door gebruik te maken van de Customer Experience oplossingen van SAP. SAP is de internationale marktleider op het gebied van zakelijke software en applicaties. 

Acorel specialiseert zich in SAP Sales Cloud, SAP Service Cloud, SAP Marketing Cloud, SAP Commerce Cloud, SAP Data Cloud en SAP Cloud Platform. Onze diensten strekken zich uit van transformation services, IT architectuur, projectdefinitie tot functioneel beheer en van consultancy tot kwaliteitsmanagement. 

Ons doel is tevreden klanten door kwaliteit te leveren. Hierbij maken we gebruik van ons hoge kennis- en ervaringsniveau, de kwaliteit van onze medewerkers en onze aanpak. Wij voelen ons verplicht voorop te lopen in de markt en werken daar dagelijks aan. Voor onszelf, maar bovenal voor onze klanten.