Acorel
Gratis demo

Onze missie

Wij laten organisaties uitblinken in Customer Experience

Onze visie

In de wereld van morgen is een betrouwbare, integrale en ontzorgende Customer Experience de norm. Wij begeleiden organisaties door de digitale transformatie met als doel dat zij deze norm structureel overtreffen. We bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze ambitie delen en samen realiseren we concrete meerwaarde voor onze klanten.

, Over Acorel, Acorel

Onze strategische pilaren

Wij begeleiden organisaties door hun digitale Customer Experience (CX) transformatie. Wij zijn hierin succesvol omdat wij:

• uitblinken in alle CX domeinen;
• onze klanten begeleiden in alle aspecten van de CX transformatie;
• ontwikkelen en innoveren wat relevant is voor de markt van morgen;
• toegerust en competent zijn vanuit de beste werkomgeving.

Video afspelen

Ons profiel

Wij zijn als geen ander in staat om sales-, service- en marketing- en commerceprocessen te verbeteren, te optimaliseren en te beheren. Dit doen wij door gebruik te maken van de Customer Experience (C/4HANA) oplossingen van SAP. SAP is de internationale marktleider op het gebied van zakelijke software en applicaties.

Acorel specialiseert zich in SAP Sales Cloud, SAP Service Cloud, SAP Marketing Cloud, SAP Commerce Cloud, SAP Data Cloud en SAP Cloud Platform. Onze diensten strekken zich uit van transformation services, IT architectuur, projectdefinitie tot functioneel beheer en van consultancy tot kwaliteitsmanagement.

Ons doel is tevreden klanten door kwaliteit te leveren. Hierbij maken we gebruik van ons hoge kennis- en ervaringsniveau, de kwaliteit van onze medewerkers en onze aanpak. Wij voelen ons verplicht voorop te lopen in de markt en werken daar dagelijks aan. Voor onszelf, maar bovenal voor onze klanten.

Loop gerust eens binnen voor een kennismaking

Onze film geeft je een goed beeld van wie wij zijn en waar wij ons in specialiseren. Heb je na het zien van de film specifieke vragen of wil je meer van ons weten. Loop gerust eens binnen op de tweede etage van het SAP pand in 's-Hertogenbosch voor een kop koffie. Je bent van harte welkom!