Acorel
Gratis demo

Hogere conversies en effectieve campagnes met SAP Marketing Cloud

Creëer accurate klantenprofielen om de digitale ervaringen van je klanten te verbeteren door effectieve campagnes.
Lees het rapport

Doe inzichten op vanuit één enkel beeld over jouw klanten en bied tijdens het hele kooptraject gepersonaliseerde ervaringen. Creëer de ervaring die klanten verwachten door ze te herkennen en vervolgens marketingactiviteiten uit te voeren waarmee ze hebben ingestemd. Ontdek de unieke kracht van SAP Marketing Cloud in combinatie met een implementatie van Acorel als partner voor Customer Experience.

Inzicht in de customer journey

Maak klantgedrag realtime inzichtelijk, zoals uitingen van klanten op social media over je product, service of merk.

Een volledig klantprofiel

Creëer golden records, waarin je de meest waardevolle gegevens van ieder interactiemoment met je klanten vastlegt.

Doelgerichte campagnes

Benader je klanten met doelgerichte campagnes op de juiste manier, met de juiste content en op het juiste moment.

Whitepaper: ‘Executive Perspective on the modern customer’

Leer hoe marketingmanagers van toonaangevende merken omgaan met opkomende trends onder klanten in het rapport ‘How Customers are Changing and How Marketers Should Respond’.
How customers are changing and how marketers should respond

Leer je klant écht kennen met SAP Marketing Cloud

Marketing Automation helpt jou om op basis van klantinzichten relevante segmenten te bedienen met de juiste content. Wanneer je dit optimaal inzet kan je jouw marketing ROI door hogere conversies verbeteren. 

Voeg eenvoudig context toe aan al je marketinginspanningen dankzij de naadloze integratie met SAP- en non-SAP-systemen. Volg leads op door te integreren met SAP Sales Cloud of benader doelgericht klanten vanwege hun klikgedrag in de webshop via SAP Commerce Cloud. En voeg eenvoudig extra functionaliteiten toe dankzij het modulaire ontwerp. Zo profiteer je van alle mogelijkheden om klanten een ultieme beleving te bezorgen.

Acorel,SAP,Customer Experience,klantbeleving,marketing,marketing cloud,journey,marketing automation,customer journey,campagnes,conversies,klantprofiel,marketing cloud journey builder,leads,sap marketing cloud,sap marketing cloud trial,sap marketing cloud vs emarsys,sap marketing cloud social media,marketing cloud sap,marketing cloud vs pardot,marketing automation software,marketing automation platform,marketing automation voorbeelden,customer,customer journey template,customer journey mapping,sap cx,sap cx partner,implementatie,implementeren,partner

Implementeer SAP Marketing Cloud in enkele weken!

Met deze package heb je als marketeer alle tools binnen handbereik voor een volledig marketingproces. Het zorgt ervoor dat jij jouw klantprofielen gemakkelijk kan beheren en verrijken. Deze neem je mee om je klanten te segmenteren en ze daarna te voorzien van gepersonaliseerde marketingcampagnes. Tot slot analyseer je ieder resultaat voor een optimale ROI. Ontdek hoe je met de Marketing Accelerator in 8 of 12 weken met SAP Marketing Cloud aan de slag kunt. De Marketing Accelerator is een SAP gekwalificeerde partner package oplossing.

Dynamische klantprofielen

Bouw holistische B2B-klantprofielen, geef prioriteit aan topaccounts en geef verkoopteams diepgaande inzichten. Verbeter de klantrelaties en geef sales meer mogelijkheden met inzichten om klantbehoeftem beter te begrijpen en prioriteiten te stellen. Krijg een holistisch beeld van je klanten en zorg voor relevante, gepersonaliseerde en consistente ervaringen.

sap marketing cloud customer profile
sap marketing cloud account based marketing

Leadgeneratie & Account Based Marketing

Genereer en converteer leads in inkomsten met een nauwe samenwerking tussen verkoop en marketing. Optimaliseer de resultaten door marketingautomatisering en intelligente scores op basis van recente touchpoints van klanten.

Marketing Analytics

Creëer inzicht in de marketingprestaties en relevante KPIs. Stel alle marketeers in staat om de juiste beslissingen te nemen met tools voor datavisualisatie die gegevens omzetten in inzichten: van het ontdekken van doelgroepen tot campagneprestaties.

sap marketing cloud marketing analytics
sap marketing cloud marketing automation

Marketing Automation

SAP Marketing Cloud biedt een uitstekende mogelijkheid voor gepersonaliseerde e-mailmarketing, waardoor je altijd en op ieder moment de juiste content bij de juiste klant adresseert.

Acorel,SAP,Customer Experience,klantbeleving,marketing,marketing cloud,journey,marketing automation,customer journey,campagnes,conversies,klantprofiel,marketing cloud journey builder,leads,sap marketing cloud,sap marketing cloud trial,sap marketing cloud vs emarsys,sap marketing cloud social media,marketing cloud sap,marketing cloud vs pardot,marketing automation software,marketing automation platform,marketing automation voorbeelden,customer,customer journey template,customer journey mapping,sap cx,sap cx partner,implementatie,implementeren,partner

Ontdek onze SAP Marketing Cloud blogs

SAP Marketing Cloud biedt een uitgebreide set marketing tools die je kunt inzetten om leads en activiteiten in sales te creëren. Welke scenario’s vaak worden gebruikt bij het uitvoeren van Lead Management lees je in de blogs.​ Bij Acorel weten we hoe je met een marketing automation oplossing een onuitwisbare indruk achterlaat bij klanten. Die kennis delen we graag in onze blogs! Lees ze en kom erachter hoe je met SAP Marketing Cloud altijd en overal een persoonlijke ervaring biedt.

Swinkels Family Brewers

Swinkels_Homepage_website_2

“Voor elk moment een passend biertje”, dit is de klantbelofte van Royal Swinkels Family Brewers, onder andere bekend van Bavaria, Palm en LaTrappe. Om hiervoor te zorgen, moeten ze de consument beter leren kennen.

itsme

itsme mailchimp

Met SAP Marketing Cloud wil de industriële wederverkoper en dienstverlener nog beter in kaart brengen wat bij de klant speelt en zo de dienstverlening verder verbeteren en haar marketinginspanningen effectiever inzetten.

Gassan

banner gassan diamonds event

Klanten verwachten een zo persoonlijk en relevant mogelijke customer experience. “Onze ambitie is om de behoeften van de klant te begrijpen nog voordat die zich hier zelf bewust van is”. GASSAN krijgt daarbij de hulp van SAP Emarsys Customer Engagement.

Waarom Acorel

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.

Wij laten organisaties uitblinken in Customer Experience

E-commerce

Bied jouw klant een gepersonaliseerde beleving en verbeter de online omzet van ieder business model met e-commerce.

CRM

Leer je klant écht kennen en benut de kracht van actuele inzichten om leads en verkoopkansen effectief te verzilveren.

Marketing

Stimuleer conversies, orderfrequentie en orderwaarde door de kracht van gepersonaliseerde omni-channel campagnes.

Customer Data

Voorzie je klanten tijdens de volledige customer journey van unieke en persoonlijke ervaring over alle kanalen heen.

Meer weten? Kom in contact

Mark Kilsdonk

Solution Advisor

Thijs den Dikken

Director Sales & Marketing

Marius van Ravenstein

Solution Advisor