Acorel
Gratis demo

‘Inspired in 90 minutes’ no. 7

SAP Customer Data Management
Bekijk recording

Onafhankelijk van jouw sector hebben klanten een steeds hogere verwachting van jouw organisatie. Ze willen dat je bereikbaar bent op ieder kanaal en verwachten overal een persoonlijke benadering. Klanten waarderen het niet als ze irrelevante mails ontvangen, maar willen wel op de hoogte gehouden worden van updates waarvoor zij zichzelf hebben aangemeld. Daarnaast moet de privacy op orde zijn! Ga je niet vertrouwelijk om met de data van de klant, of ben je daarin niet transparant genoeg, dan verbreekt de klant direct de relatie met jouw organisatie.

Hierdoor wordt klantdata (Customer Data) een essentieel onderdeel van elke klantreis. Echter zien we nog vaak dat het voor organisaties een behoorlijke uitdaging is om klantdata op een goede manier actueel te houden, te beheren en op de juiste manier op ieder kanaal in te zetten.

Waarom is Customer Data ineens een hot topic?

Het 360 graden klantbeeld bestaat al jaren, alleen kunnen we tegenwoordig veel verder kijken, omdat we toegang hebben tot meer klantdata. Aan de andere kant mag je, door regelgeving, niet alles gebruiken van de klantdata waarover je beschikt.

Ook wil elke organisatie graag zo goed en zo snel mogelijk van een anonieme klant een bekende, of nog beter, een kopende klant maken. Maar hoe leg je die anonieme klant dan in een vroegtijdig stadium vast zodat het klantprofiel zich begint op te bouwen? En hoe benut je deze data optimaal op ieder kanaal, zoals e-commerce, marketing of sales. Hoe beheer je die ‘masterdata-reis’?

Schrijf jezelf in voor ons webinar over Customer Data!

We hebben voor dit webinar ook SAP gevraagd om enerzijds hun strategie rondom Customer Data te delen en anderzijds te laten zien welke oplossingen aan de SAP Customer Experience suite zijn toegevoegd om organisaties te helpen meer waarde uit klantdata te halen. Verwacht hier niet alleen slides, maar ook herkenbare real-time demonstraties!

Laat je in 90 minuten inspireren

Vul hiernaast je gegevens in en bekijk direct de opname van ons webinar over Customer Data. In dit webinar gaan we in op belangrijke trends en ontwikkelingen, de visie van SAP op Customer Data en de aanpak van Acorel. Tot slot bevat het een interessante demo van SAP Customer Data Platform (CDP).

Agenda

Dit kun je zoal verwachten tijdens de webinar, waarbij we ook daadwerkelijk een aantal demonstraties zullen geven.

‘Inspired in 90 minutes’ series

This is the ninth webinar in our ‘Inspired in 90 minutes’ series from Acorel, in which we inform and inspire organisations with the possibilities of the SAP Customer Experience platform.

Curious about the other editions?

No. 1: SAP Sales en Service Cloud

No. 2: SAP Commerce Cloud

No. 3: SAP Marketing Cloud

No. 4: SAP Cloud for Customer

No. 5: SAP Customer Experience suite

No. 6: SAP Emarsys

No. 7: SAP Customer Data Management 

No. 8: SAP Commerce

No. 9: SAP Business Technology Platform

No. 10: SAP Sales & Service Cloud V2 

No. 11: Composible Commerce 

Contact

Joost Goudriaan is account manager at Acorel. He will be happy to answer your questions.

You can reach him by phone on 06 – 1461 6771 or by e-mail joost.goudriaan@acorel.nl.

Joost zw_5

30 mei 2024

‘Inspired in 90 minutes’ no. 12

Lees meer
29 februari 2024

‘Inspired in 90 minutes’ no. 11

Lees meer
26 oktober 2023

‘Inspired in 90 minutes’ no. 10

Lees meer
12 oktober 2023

Shopping Today

Lees meer