Acorel
Gratis demo

Acorel CX Expert Webinar no. 3

Webinar Recording Inspiratie sessie

SAP Marketing Cloud

26 november 2020

Creëer actuele klantenprofielen om de ervaring van je klanten te verbeteren, krijg beter inzicht in je prestaties, help je klanten aan de ervaring die ze van je verwachten en waarmee ze hebben ingestemd.

Met onze continue focus op het verbeteren van klantbeleving zetten wij ons in om jou te inspireren en je alle mogelijkheden van de SAP Customer Experience suite zelf te laten ervaren.

Wil je je SAP Marketing Cloud systeem optimaal inzetten? Zoek je inspiratie om je Marketing Cloud oplossing beter te benutten? Dan is deze webinar opname van 26 november jl., de laatste uit de serie van drie CX webinars, een must voor jou. Laat je inspireren en kom te weten wat deze oplossing kan betekenen voor de CX van je klanten.

Laat je in 90 minuten inspireren

Wil je de Inspiratie sessie over SAP Marketing Cloud graag terug zien?

Vul hiernaast je gegevens in en je krijgt op de link naar de webinar toegestuurd.

Agenda

Dit kun je zoal verwachten tijdens de webinar, waarbij we ook daadwerkelijk een aantal demonstraties zullen geven. 

Agenda Webinar SAP Marketing Cloud 2020

CX Inspiratie webinars 2020

Dit webinar over SAP Marketing Cloud is ons laatste webinar uit de serie van drie. Op 28 mei jl. zijn we gestart met ons eerste webinar waarin SAP Sales  en Service Cloud centraal stond. Ons tweede webinar uit deze serie ging over SAP Commerce Cloud  en organiseerden we op 8 oktober. 

We willen je net als andere keren weer een TOP webinar-ervaring bieden die jou verder helpt in je Marketing Cloud omgeving. Tegelijk willen we je inspireren om meer waarde uit de oplossing te halen ten gunste van je organisatie en in het voordeel van je klant.

Contact

Joost zw_5

Joost Goudriaan - Acorel

Joost Goudriaan is accountmanager bij Acorel. Hij of één van zijn collega’s staan klaar om je te helpen. Op verzoek kan Joost je ook na afloop van het webinar de recording toesturen. 

Je kunt hem telefonisch bereiken op 06 – 1461 6771 of via e-mail joost.goudriaan@Acorel.nl.

26 november 2020

Acorel CX Expert Webinar no. 3

Lees meer
8 oktober 2020

Acorel CX Expert Webinar no. 2

Lees meer
29 september 2020

Emerce Commerce Webinar

Lees meer
17 september 2020

Structurele inkomstengroei door mensgerichte klantbeleving