Acorel
Gratis demo

‘Inspired in 90 minutes’ no. 6

SAP Emarsys
Bekijk recording

Digital marketing wordt voor steeds meer organisaties belangrijker om op ieder moment te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Met marketing automation ben je in staat om marketingprocessen te automatiseren. Dit heeft een aantoonbaar effect op de bedrijfsresultaten, omdat marketing in staat is conversies te verbeteren wanneer je via het juiste kanaal de juiste boodschap bij een klant of prospect onder de aandacht brengt.

Marketing automation is meer dan het versturen van een nieuwsbrief. Alles draait erom dat je in-the-moment het contact opbouwt met je klant. Doe je dit zo gepersonaliseerd mogelijk, en via het gewenste kanaal van de klant (omni-channel), dan ga je merken dat conversies stijgen en dus digitaal verkeer toeneemt, leadgeneratie verbetert of online omzet stijgt doordat klanten vaker of meer gaan bestellen.

SAP Emarsys helpt organisaties om de digitale interacties met je klanten naar een hoger niveau te tillen. Door ingebouwde intelligentie en voorgedefinieerde tactieken, stelt het je in staat om conversie-verhogende campagnes in een handomdraai op te zetten. SAP Emarsys kan wellicht nog wat nieuw in de oren klinken, maar heeft al een behoorlijke track-record opgebouwd in de afgelopen jaren. En niet geheel onbelangrijk, het is ook een onderdeel van de SAP Customer Experience suite.

Wat SAP Emarsys precies is en hoe je bovenstaande kunt bewerkstelligen, gaan we in dit webinar bespreken. We laten zien hoe we via meerdere kanalen (e-mail, ads, web, etc.) gepersonaliseerde en relevante touchpoints kan opzetten. Daarnaast ligt onze klant HANOS toe waarom zij voor SAP Emarsys hebben gekozen en welke doelstellingen ze willen behalen.

Laat je in 90 minuten inspireren

Vul hiernaast je gegevens in en bekijk direct de opname van ons webinar over SAP Emarsys, inclusief onze demonstraties en het gesprek met onze klant HANOS.

Agenda

Dit kun je zoal verwachten tijdens de webinar, waarbij we ook daadwerkelijk een aantal demonstraties zullen geven.

‘Inspired in 90 minutes’ series

Contact

Joost Goudriaan is account manager at Acorel. He will be happy to answer your questions.

You can reach him by phone on 06 – 1461 6771 or by e-mail joost.goudriaan@acorel.nl.

Joost zw_5

30 mei 2024

‘Inspired in 90 minutes’ no. 12

Lees meer
29 februari 2024

‘Inspired in 90 minutes’ no. 11

Lees meer
26 oktober 2023

‘Inspired in 90 minutes’ no. 10

Lees meer
12 oktober 2023

Shopping Today

Lees meer