Acorel
Gratis demo

Conversational AI 'Ask Jeeves'

Acorel voice add-on voor meer tijd met je klanten en een altijd up-to-date SAP Cloud for Customer

Waarom?

Add-on om het vastleggen van klantgerelateerde informatie in SAP Cloud for Customer toegankelijker en gemakkelijker te maken.

Voor wie?

Voor sales -en servicemedewerkers die na hun klantafspraak hun laatste informatie in SAP Cloud for Customer willen invoeren.

Wat?

Conversational AI ‘ask Jeeves’ is een voice add-on voor SAP Cloud for Customer om klantgerelateerde informatie toegankelijk en laagdrempelig te registreren.

Video afspelen

Voice add-on voor SAP Cloud for Customer

Als salesvertegenwoordiger of field service medewerker bezoek je dagelijks klanten om ze nog beter van dienst te zijn. Alle informatie die je ophaalt, leg je vast in je CRM. Dit vastleggen doe je overdag of in je eigen tijd.

Conversation AI ‘ask Jeeves’ helpt je om, met behulp van Conversational Artifical Intelligence technologie, te communiceren met SAP Cloud for Customer om je meest recente klantinformatie te registreren. Ook onderweg in je auto!

Altijd up-to-date

Voor de beste klantervaring heb je sales en service nodig om de informatie te registreren die bijdraagt aan jouw excellente klantenservice. Maar hoe maak je het vastleggen van klantgerelateerde informatie gemakkelijk toegankelijk? Met de nieuwste ontwikkeling van Acorel: ‘Ask Jeeves Conversational AI’. Met onze add-on kunnen sales -en servicemedewerkers communiceren met SAP Cloud for Customer via Conversational Artificial Intelligence. Stel een vraag, geef een opdracht, wijzig een lead naar opportunity, voer een nieuw contact in. Met Ask Jeeves verlaag je de drempel voor het bijwerken van klantgegevens in je CRM op een fun-manier. Zo beschik je altijd over de laatste klantinformatie. 

1

EENVOUD – praat met Acorel Conversational AI ‘Ask Jeeves’ en registreer klantgerelateerde informatie snel en eenvoudig in je SAP Cloud for Customer.

2

UP-TO-DATE  – stap in, start je gesprek en geef je klantbezoek informatie voor SAP Cloud for Customer door: een nieuw contact of lead, een statuswijziging, etc.

3

BESPAAR – reduceer op je administratietijd door de snelheid en het gemak waarmee je klantinformatie in SAP Cloud for Customer vastlegt.

Licentie

Conversational AI werkt op het bestaande SAP Cloud for Customer platform.
  • Een eenvoudig hulpmiddel om klantinformatie in SAP Cloud for Customer in te voeren en up-to-date te houden.
  • De oplossing wordt continu ontwikkeld, zodat deze meegroeit met je toekomstige behoeften en vereisten.
  • Onze helpdesk helpt je bij incidenten, vragen en change request.

Implementatie

Acorel verzorgt de implementatie op locatie.

Je ontvangt een beheerdersopleiding van 4 uur door Acorel specialisten.

Wat kan je verwachten van Acorel?

Acorel ontwikkelde Conversational AI ‘Ask Jeeves’ op basis van kennis en ervaring met SAP Cloud for Customer en na onderzoek naar de gebruikersacceptatie van SAP Cloud for Customer onder klanten. Conversational AI is eenvoudig in gebruik en is ontwikkeld voor het bestaande SAP Cloud for Customer platform.  Het onderhoud hiervan zal periodiek plaatsvinden. 

Waarom Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.