Acorel
Gratis demo

Zorg dat integraties geen bottleneck zijn voor de zaken!

Add-on voor het SAP Business Technology Platform (SAP BTP) om eenvoudig zelf alle integratieflows te monitoren en berichten opnieuw te verwerken.

Waarom?

De standaard beschikbare monitoringmogelijkheden zijn niet voldoende (het mist bijvoorbeeld alerting en goede filteropties) en het vereist altijd IT-betrokkenheid.

Voor wie?

Voor organisaties die gebruik maken van SAP Cloud Platform Integration (SAP CPI) en een gebruiksvriendelijke monitoringtool willen hebben die proactief alarmeert en de mogelijkheid heeft om berichten opnieuw te verwerken zonder dat daar IT voor nodig is.

Wat?

Add-on voor het SAP Business Technology Platform (SAP BTP) om eenvoudig zelf alle integratieflows te monitoren en berichten opnieuw te verwerken.

Integratieberichten zelf monitoren en opnieuw verwerken met de Acorel Monitoring Toolkit voor SAP Cloud Platform Integration (SAP CPI)

Als zakelijke gebruiker is het belangrijk dat gegevens die in uw applicaties worden ingevoerd (=geïntegreerd) volledig en correct zijn. productinformatie die van een derde partij komt. Maar als die niet compleet of juist is, daar wil je dagen later niet achter komen. U wilt het nu weten, want u moet nu handelen! Bij onjuiste productgegevens kan het zijn dat een product niet of niet correct wordt weergegeven op uw webshop.

De Acorel Monitoring Toolkit stelt organisaties in staat om proactief te worden gewaarschuwd in het geval van integratiefouten en, nog belangrijker, het stelt zakelijke gebruikers in staat om dat eenvoudig en intuïtief op te lossen, zonder tussenkomst van IT.

Compleet, proactief en efficiënt

Veel organisaties die SAP CPI-integraties gebruiken, ervaren een aantal uitdagingen of zelfs problemen met de standaard beschikbare SAP CPI-monitoringmogelijkheden. De Acorel Monitoring Toolkit is er voor de redding, de belangrijkste uitdagingen en hoe we deze oplossen.
Standaard SAP CPI Acorel Monitoring Toolkit
Berichtinhoud (payloads) Zijn niet standaard beschikbaar. Je kunt niet controleren wat er mis is in een bericht, er staat alleen dat het is mislukt en de reden, maar je kunt niet het volledige bericht zelf controleren. Acorel Monitoring Toolkit Zijn standaard beschikbaar. Omdat we alle berichten en alle inhoud opnemen en opslaan, kunt u precies controleren wat er mis is.
Foutwaarschuwingen Er is geen standaardfunctionaliteit voor foutwaarschuwingen aanwezig. Een zakelijke gebruiker weet niet wanneer een bericht niet goed of helemaal niet is verwerkt (met alle negatieve gevolgen van dien). De Acorel Monitoring Toolkit heeft een standaardfunctionaliteit voor foutwaarschuwingen, zodat u proactief wordt geïnformeerd wanneer er iets mis is.
Foutieve herverwerking van een bericht Herverwerking van een foutief bericht is niet mogelijk Noch IT, noch de zakelijke gebruiker kunnen een bericht opnieuw verwerken, dus moet altijd contact worden opgenomen met de bron van dat bericht en moet het bericht worden aangevuld, gewist en opnieuw verzonden (kost veel tijd en moeite). Vanuit de Acorel Monitoring Toolkit kan een zakelijke gebruiker zelf een bericht opschonen en opnieuw versturen. Dat is een gigantische tijdsbesparing.
Kennis en mogelijkheden van zakelijke gebruikers Het is te technisch voor zakelijke gebruikers. Zonder de ondersteuning van de IT-afdeling kan een zakelijke gebruiker de standaard monitoringfunctionaliteit niet benutten (Fuse). De Acorel Monitoring Toolkit is zo ontwikkeld dat deze gebruiksvriendelijk en intuïtief is voor zover een zakelijke gebruiker er baat bij kan hebben.
Fouten zoeken Het oplossen van problemen kost enorm veel tijd door het ontbreken van filter- en zoekmogelijkheden. Het is als het zoeken naar een speld in een hooiberg. We hebben de meest voorkomende en verwachte filter- en zoekopties toegevoegd, zodat het oplossen van problemen snel en gemakkelijk kan gebeuren.
1
Compleet – De Acorel Monitoring Toolkit geeft een compleet beeld van alle integraties, berichten en alle inhoud ervan
2
Pro-actief – Met de Acorel Monitoring Toolkit kunt u dankzij de proactieve waarschuwingsmogelijkheden snel weer aan de slag
3
Efficiënt – De gebruiksvriendelijkheid, intuïtiviteit, zoek- en filtermogelijkheden van de Acorel Monitoring Toolkit maken het een geweldige tool om mee te werken voor zakelijke gebruikers (zonder enige IT-betrokkenheid

Licentie

De Acorel Monitoring Toolkit is ontwikkeld op het bestaande SAP Business Technology Platform (SAP BTP) waarop de SAP Cloud Platform Integration (SAP CPI)-service draait.

  • Een geweldige toolkit voor zakelijke gebruikers om eenvoudig alle integratiestromen te monitoren en zelf berichten opnieuw te verwerken.
  • De oplossing wordt continu doorontwikkeld, zodat deze meegroeit met uw toekomstige wensen en eisen
  • Onze supportdesk kan u helpen bij vragen en/of wijzigingsverzoeken

Relevante SAP-licenties moeten beschikbaar zijn.

Implementatie

De implementatie, die binnen 10 werkdagen kan worden uitgevoerd, wordt door Acorel op locatie of op afstand verzorgd en bestaat uit de volgende activiteiten:

  • Implementatie van de Acorel Monitoring Toolkit
  • CPI-stromen instellen zodat Acorel Monitoring Toolkit is ingeschakeld (inclusief 20 stromen)
  • Ontwikkelaars trainen – How to enable future CPI flows (sessie van 8 uur voor max 8 personen)
  • Train Super User / Onderhouden monitoring Parameters (sessie van 4 uur voor max 1 persoon)
  • Zakelijke en functionele gebruikers per groep trainen in het gebruik ervan (sessie van 4 uur voor max 8 personen

Wat kun je van Acorel verwachten?

Acorel heeft de Acorel Monitoring Toolkit ontwikkeld op basis van kennis en ervaring met SAP Business Technology Platform en na onderzoek onder klanten. Acorel Monitoring Toolkit is gebruiksvriendelijk en is ontwikkeld op het bestaande SAP Business Technology Platform. Het zal periodiek worden onderhouden.

Waarom Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.