Acorel
Gratis demo

Hoe Duurzaam is jouw bedrijf?

Bepaal waar je staat met de Duurzaamheidsscan

Waarom?

Een scan om direct inzicht te krijgen in de actuele status rondom duurzaamheid binnen jouw organisatie.

Voor wie?

Voor e-commerce medewerkers binnen ieder bedrijf die affiniteit hebben met het thema duurzaamheid.

Wat?

Een scan die gemiddeld 10 minuten tijd kost, waarna je een gepersonaliseerd rapport ontvangt.

Over de duurzaamheidsscan

Als we het hebben over ’trending topics’, is duurzaamheid in 2023 een term die niet meer genegeerd kan worden. Naast technologiegerelateerde onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie (AI) en cloud, begint duurzaamheid steeds prominenter op te duiken. Bovendien heeft dit onderwerp een impact op vrijwel alle sectoren, van industrie tot productie en van dienstverlening tot retail.

Ondanks de veelzijdige relevantie van duurzaamheid, kan het vaak lastig zijn om er volledig grip op te krijgen en dit vast te houden. Wat houdt duurzaamheid precies in? Waar begin je, en hoe weet je wanneer je genoeg doet? Welke gebieden bieden snel meetbare resultaten, en waar vraagt het om een grotere betrokkenheid? Hiervoor is door ons een model ontwikkeld!

Het duurzaamheidsmodel is tot stand gekomen dankzij de inspanningen van de expertgroep ‘Duurzaamheid in B2B Commerce’ van Shopping Tomorrow. We bieden een praktische benadering om inzicht te verkrijgen, en we delen voorbeelden van manieren waarop zowel de eerste als vervolgstappen gezet kunnen worden. Dit geldt in brede zin, maar is zeker ook van toepassing op de commerciële sector.

Doe de Duurzaamheidsscan

Ontdek waar jouw organisatie zich bevindt op het gebied van duurzaamheid door onze scan uit te voeren. Deze scan is gebaseerd op het duurzaamheidsmodel dat is ontwikkeld door de expertgroep. Hiermee krijg je inzichten op welk volwassenheidsniveau jouw organisatie zich bevindt binnen een van de zes pijlers en waar eventuele kansen voor verbetering liggen. De scan duurt ongeveer 10 minuten.

Na het beantwoorden van de vragen krijg je zo spoedig mogelijk een gepersonaliseerd rapport per mail van ons toegestuurd. Dit rapport biedt jou inzicht in de maturity van jouw organisatie op het gebied van duurzaamheid, en op welke pijler je stappen kunt nemen om verder te groeien.

Waarom Acorel?

Met Acorel brengen wij een betere klantbeleving binnen handbereik. Een beleving die nauw aansluit op de behoeften van jouw organisatie én jouw klanten.

Wij zijn expert op het gebied van SAP Customer Experience. We leveren de software en verzorgen de implementatie daarvan. Ook begeleiden we je in het vertalen van jouw strategie naar de operatie. En bevorderen we het optimaal benutten van de geïmplementeerde software.

Dit alles doen we met een team van toegewijde professionals. Professionals met verschillende expertises én kennis van de uitdagingen in jouw branche. Professionals die je inspireren om verder te kijken dan de gebaande paden. Zo leveren wij precies wat nodig is om het door jou gewenste resultaat te realiseren. Of zelfs te overtreffen.

Wat ons drijft? Organisaties aantoonbaar succesvoller maken. Elke dag weer.