Acorel
Gratis demo

Acorel lanceert partnership met alokai

Acorel is al lange tijd een vertrouwde partner bij het leveren van SAP Customer Experience oplossingen en kondigt nu met trots een strategische samenwerking aan met alokai (voorheen Vue Storefront). alokai is een toonaangevende frontendoplossing voor e-commerce, met name geschikt als storefront. In combinatie met SAP Commerce Cloud biedt alokai een nieuwe dimensie aan de onlineklantervaring, geheel in lijn met een composable CX-strategie. Deze samenwerking betekent voor Acorel een belangrijke stap voorwaarts in het streven van Acorel naar het verbeteren van digitale ervaringen voor haar klanten.

over de Samenwerking

SAP Commerce Cloud in combinatie met alokai vormt een krachtige combinatie voor e-commercebedrijven. Door de flexibiliteit en schaalbaarheid van SAP Commerce Cloud te combineren met de snelle prestaties van alokai, kunnen bedrijven hun online platform en klantervaringen naar een hoger niveau tillen. De synergie tussen beide platformen zorgt voor een gepersonaliseerde en responsieve online omgeving, wat resulteert in verbeterde klanttevredenheid en conversieratio’s. Met SAP Commerce Cloud en alokai kunnen bedrijven zich snel aanpassen aan een snel veranderende markt en blijven ze concurrerend in de dynamische e-commercewereld. Acorel kijkt uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking biedt om verder te groeien naar innovatie op het gebied van customer experience en e-commerce.

copy of alokai previously vue storefront

“We zijn verheugd om onze strategische alliantie met Acorel, gerenommeerde SAP-specialisten, te onthullen. Deze samenwerking markeert een aanzienlijke vooruitgang voor SAP Commerce Cloud-gebruikers, waardoor ze hun klantervaring kunnen verbeteren en tegelijkertijd de investering in hun tech-stacks toekomstbestendig kunnen maken. Door gebruik te maken van de aanpasbare Frontend as a Service-oplossing naast de bekwame leveringsmogelijkheden van Acorel, kunnen verkopers het volledige potentieel van composable CX ontsluiten.”

 

“Door ons strategische partnerschap met alokai omarmen we de kracht van composable architectuur. Samen geven we vorm aan de toekomst van e-commerce, waardoor bedrijven kunnen innoveren en zich kunnen aanpassen in een snel evoluerend digitaal landschap.”

logo acorel

Over alokai

alokai is een open-source frontend-oplossing die bekend staat om zijn flexibiliteit, prestaties en schaalbaarheid. Met een focus op e-commerce innovatie biedt alokai een robuust platform voor het ontwikkelen van moderne digitale winkelervaringen.

Over Acorel

Acorel helpt je organisatie om optimaal betrokken te zijn bij je klanten en ze iedere keer een unieke ervaring te bieden. Dat doen we met de oplossingen van SAP Customer Experience in combinatie met onze heldere aanpak en enthousiaste consultants.