Acorel
Gratis demo

Partnerschap met Contentful en Sinch: Acorel zet strategische stap naar Composable CX

Partnerschap met Contentful en Sinch: Acorel zet strategische stap naar Composable CX binnen SAP CX-portfolio

In de strategische koers naar composable CX, en om te voldoen aan de groeiende wensen van onze klanten binnen het SAP Customer Experience portfolio, heeft Acorel, een toonaangevende SAP Customer Experience-partner, haar samenwerking met Contentful en Sinch aangekondigd. Deze samenwerking heeft tot doel de mogelijkheden van Acorel op het gebied van Customer Experience oplossingen te verbeteren.

Acorel is al lange tijd een vertrouwde partner bij het leveren van SAP Customer Experience oplossingen en helpt klanten met een breed scala aan diensten uit dit portfolio. Met de toenemende populariteit van SAP’s composable CX-strategie en de verschuiving van klantvoorkeuren naar geïntegreerde oplossingen binnen het SAP CX-ecosysteem, stemt Acorel nu haar koers af op composable CX.

De twee belangrijke platformen die Acorel enthousiast omarmt, zijn Contentful en Sinch. Contentful is een gerenommeerd Content Management Systeem (CMS) dat de bestaande diensten van Acorel aanvult en flexibiliteit toevoegt aan het CX-aanbod. Door Contentful te integreren, streeft Acorel ernaar contentbeheerprocessen te stroomlijnen, zodat klanten consistente en boeiende ervaringen kunnen bieden via meerdere kanalen.

Aan de andere kant biedt Sinch robuuste mogelijkheden voor omnichannel klantcontact, waarmee de klanten van Acorel naadloos kunnen interageren met eindgebruikers via verschillende kanalen. Deze toevoeging aan het dienstenportfolio van Acorel zal sterkere klantrelaties bevorderen en de algehele klantervaring verbeteren.

“Onze samenwerking met Contentful en Sinch is een strategische stap om composable CX te omarmen en onze klanten de best-in-class oplossingen binnen het SAP CX-landschap aan te bieden,” zei Maurice Rootjes, Manager Portfolio & Innovatie bij Acorel. “We zijn enthousiast om het potentieel van deze platforms te benutten om nog meer waarde te leveren aan onze klanten en hen te helpen voorop te blijven lopen in hun initiatieven voor klantbeleving.”

De samenwerking met Contentful en Sinch versterkt de positie van Acorel als een prominente speler in de SAP Customer Experience branche en biedt klanten geavanceerde oplossingen die zijn afgestemd op hun unieke behoeften. Met composable commerce als kern van de strategie is Acorel toegewijd om bedrijven in staat te stellen uitzonderlijke klantervaringen te creëren, groei te stimuleren en langetermijnsucces te behalen in het steeds veranderende digitale landschap.