Acorel
Gratis demo

Acorel prolongeert de SAP Award: SAP Customer Experience partner of the year

Op de avond van dinsdag 9 april werd het jaarlijkse evenement van SAP gehouden, waarbij de SAP Partner Awards werden uitgereikt aan verschillende partners in diverse categorieën, waaronder Customer Experience. Dit jaar vond het evenement plaats in Leersum, waar meerdere prominente sprekers, inspirerende verhalen deelden met het aanwezige publiek. Acorel was de grote winnaar van de avond, met de benoeming tot beste Customer Experience partner van het jaar 2023. Een erkenning waar we bijzonder trots op zijn!

SAP gaf een uitgebreide toelichting op waarom Acorel werd gekozen als partner van het jaar in dit specifieke domein. ”In 2023 heeft Acorel indruk gemaakt door vooruitgang te boeken op verschillende fronten. Dit omvat onder meer het versterken van de samenwerking tussen marketing en sales, het succesvol realiseren van waardevolle nieuwe initiatieven en het versterken van hun banden binnen het SAP-ecosysteem. Deze vooruitgang heeft hun ambities binnen dit domein aanzienlijk vergroot, en we kijken dan ook met groot vertrouwen uit naar de nabije toekomst.”

Met trots en dankbaarheid voor ons geweldige team en onze gewaardeerde klanten vieren we onze SAP award als beste CX-partner van het jaar bij SAP. Onze reis in CX gaat door, altijd gericht op het leveren van buitengewone klantbelevingen.” – Taco Schallenberg, CEO bij Acorel