Acorel
Gratis demo

Dutch IT Channel: Acorel Marketing Accelerator gekwalificeerd door SAP

In 8 weken aan de slag met SAP Marketing Cloud

‘s-Hertogenbosch, 8 oktober 2018 – Als eerste SAP Partner in Nederland biedt Acorel de zakelijke markt een door SAP gecertificeerd Customer Experience Solution Package. Het bedrijf doet dat met de Acorel Marketing Accelerator, waarmee organisaties binnen acht weken zelf aan de slag kunnen met SAP Marketing Cloud. Acorel Marketing Accelerator bestaat uit SAP Marketing Cloud-licenties, aangevuld met Acorel-diensten.

Mark de Bruin, VP & Head of Marketing EMEA & MEE bij SAP Customer Experience:“Met de Acorel Marketing Accelerator wordt het voor organisaties nog gemakkelijker om in korte tijd gebruik te maken van SAP Marketing Cloud, waarmee marketeers zich echt op de individuele klant kunnen focussen.”

“De uitgebreide kennis van Acorel op het gebied van de SAP Customer Experience-oplossingen en de unieke mogelijkheden van SAP Marketing Cloud vormen samen de perfecte combinatie om klanten een positieve customer experience te bieden.”

accelerator,sap,marketing cloud,package,Customer Experience,cx partner

Zelf snel aan de slag met SAP Marketing Cloud!

Op onze SAP Marketing Cloud pagina vind je uitgebreide informatie om zelf aan de slag te kunnen. We helpen je er graag mee. Een optimale klantbeleving voor je klanten lukt al binnen 8 weken.